MARDİN / YEŞİLLİ - Ahmet Demir Ortaokulu

0(482) 591 14 94
Karşıyaka Mahallesi, Sağlık Sokak, No 5, Yeşilli/MARDİN
Vizyon
Çağın gerektirdiği yenilikleri takip etmek ve uygulamak  Ben değil biz olarak hareket etmek  Öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarını dikkate alan öğretme yöntemlerini geliştirmek  Bilgimizi ve enerjimizi öğrencilerimizin başarılarını artırmak için kullanmak  Öğrencilerimize yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilecekleri olanakları sağlamak.
Misyon
Atatürk İlkelerine bağlı laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, soran, sorgulayan araştıran, düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat biçimde ifade eden, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk kültürüne örf ve adetlerine sahip çıkan, zoru başarmanın kolay, imkansızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, doğayı ve hayvanları seven ve koruyan bireyler yetiştirmek
Başarılar
2016-2017: Çocuk Şenlikleri 2. Sınıflar ve 6. Sınıflar İl Birincilikleri 2016-2017: İstiklal Marşı´nı Güzel Okuma Yarışması İl İkinciliği 2017-2018: Siyer Sınavı Türkiye Birinciliği (Eyma AKUP) 2019-2020: Aziz Sancar Bilim Olimpiyatları İlçe İkincliliği 2019-2020: Okullararası Kızlar Futbol Turnuvası İl Üçüncülüğü 2020-2021: Atletizm Yarışması Kızlar İlçe İkinciliği ve Üçüncülüğü - Erkekler İlçe İkinciliği ve daha birçok yarışmada ilçe dereceleri...
08.30- 15.40
İlçeye minibüs ve taksilerle ulaşım sağlanmaktadır.
Karşıyaka Mahallesi, Sağlık Sokak, No:5, Yeşilli/MARDİN
Okulumuz İl merkezine 9 km. , İlçe mekezine 1 km. uzaklıktadır.
Futbol Turnuvası, Satranç Turnuvası, Mangala Turnuvası, Resfebe Turnuvası
Pi Günü